The 2-Minute Rule for МЕРКЕЛВсичко се случи благодарение на няколко банки, които искаха да направят българският народ съпричастен на проблемите им създадени от Световната финансова криза, като им отворят очите за заплахата, която гръцкият народ представлява за крехката стабилност на финансовата система в световен мащаб и препятствията които те поставят пред изграждането на новият демократичен модел на послушанието.

По време на санирането ползвайте лични предпазни средства, особено каска. Ако доведете до успешен край делото, си ще влезете в пантеона на заслужилите български личности. Има възможност да получите и допълнителни приходи, които да инвестирате в постигането на енергийна независимост, тъй като ще ви бъде направено предложение да станете рекламно лице на световна фармацевтична корпорация производител на водеща паста за зъби, но за целта не трябва да спирате да се усмихвате.”

И защо трябва да позволявам на която и да е частна медия да ме отразява? На медия която не само, че ме снима без мое позволение, но и най-нагло, безочливо и безцеремонно манипулира, изкривява и опошлява това което правя, това за което се боря, това което мисля.

Вие се продадохте, вас ви използваха и скоро ще ви изхвърлят. Вие убихте журналистиката, сега ние самите станахме журналисти. Ние самите се борим за това нашата дума да се чуе, нашето мнение да се уважава, нашите искания да се зачитат. Вие все още съществувате, благодарение назадничавостта на вашите собственици, които все още не могат да проумеят, че света се променя и че тази промяна не идва от тях, а от нас.

Другари! Време е да дадем отпор на капитализма и неговите подлоги! Време е да изчистим от капиталистическите манипулации значенията на думите национално богатство, солидарност, взаимопомощ, общо дело. Време е комунизмът и анархизмът, единствените идеологии защитаващи правата на отделния човек, трудещ се според възможностите и уменията, с които природата го е надарила, единствените идеологии проповядващи взаимно уважение и равенство във взаимоотношенията и възможностите, единствените идеологии позволяващи на човека да се чувства истински човек, а не оръдие на труда на нечии чужди интереси, време е да извадим тези идеологии от калта на капитализма и да се борим за тяхното осъществяване.

Има и допълнителни икономически ползи за земеделието там, където се добива шистов газ, понеже поради гореспоменатото обогатяване на почвата изкуственото торене става излишно, а продукцията, както казахме, автоматично придобива статута на био-продукт, което ще направи вашите земеделски продукти търсени и добре заплатени на световната аграрна борса.

. . И сега какво да правим, аз съм просто един учител по физическо, а до мен е пожарникаря. Хм, ще дотърчим до мястото на взрива и ще изгасим пожара, както си знаеме – с приказки. Ние сме от „Хиляда и една нощ“. А терористите са странни птици . . ., какво търсят у нас?

Смятам, че за последните години на прехода България е станала притегателен център за бездомните кучета от цяла Европа, което може само да послужи като реална оценка за качеството на кучешкия живот у нас и огромните постижения които имаме в сферата на екологичната политика, и в частност защитата на животните.

, където множество европейски технократи и гръцки политици, полагаха неимоверни усилия да спасят Гърция от гръцкият народ и да въдворят демокрацията такава каквато би трябвало да бъде според лихварският европейски елит, като за светъл пример ползваха демократична България. Та нашата Люба успя първа да се добере до един от водещите европейски технократи и да му тикне в любезно в лицето своя микрофон, за да може той да сподели с уважаемия български телезрител, огромните усилия които цялата лихварска пасмина полага more info за укротяването на опърничавите гърци и налагането на демократичната финансова система:

Господа, нашето независимо състояние се дължи изцяло на чуждия труд, а не на нашите собствени способности, които – ние знаем – не са по-големи от тези на другите. Не притежаването на земя и пари отличава нас от тях, а командването над труда. Илюзията на паричната форма, която сме създали, е непроницаема за работническата класа.

мазната баничка на М… on Български работодатели внасят…

По-голямата част от отпуснатите средства са използвани за прякото включване на ромите в изграждането на демократичните устои на държавата чрез активизиране участието им в изборните процеси. Благодарение на ДМС-и (допълнително материално стимулиране) постигнахме нечуваните резултати от стопроцентова ромска активност както на местните, така и президентските избори.

Другари! Къде е днес тази демокрация, това народно управление? В чии ръце е? Във вашите? Вярвате ли, че вие държите кормилото на управлението на държавата, на коването, прилагането и спазването на законите? Ако е така, защо те не се спазват от вашите работодатели? Днес, другари, управлението е основано на силата на парите, а не на общочовешките ценности. Днес вашите капиталистически изедници, са купили властта с единствената ценност в техния капиталистически свят – парите.

– Има съмнения, че вашият доклад не е обективен, а тенденциозен и има политически цели – как бихте коментирали това?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *